APLICAȚII

Proiecte rezidențiale

Abordarea noastră simplă și flexibilă este soluția pentru toți clienții. Betonul furnizat de companie crește calitatea construcției dumneavoastră, controlul calității fiind asigurat atât intern cât și prin audituri externe.

Proiecte comerciale

Aplicațiile comerciale includ clădiri în care se desfășoară activități educative, sportive, religioase, de asistență medicală, centre culturale dar și restaurante și clădiri de birouri.

Proiecte social-culturale și administrative

Alegerea betonului nostru în realizarea unor proiecte de anvergură cum sunt spitalele, școlile, gradinițele și universitățile, are ca rezultat îmbunătățirea condițiilor oferite celor ce frecventează aceste instituții și a personalului acestora, prin durabilitatea sa.

Proiecte industriale

Referințele tehnice ale celor mai mari lucrări din lume sunt garanții ale reușitei proiectelor dumneavoastră industriale.

Proiecte de infrastructură

Suntem pregătiți să contribuim la succesul programelor de dezvoltare a infrastructurii regionale și naționale. Propunem produse și servicii personalizate fiecărui proiect în parte.

Proiecte individuale

Betonul furnizat de companie este o soluție economică dacă luați în calcul costurile ascunse ale producerii betonului în șantier.