SERVICII

Calitatea constantă a produselor, seriozitatea și promptitudinea în livrarea acestora sunt priorități generate de orientarea noastră către clienți.

Produselor noastre le asociem și o gamă de servicii complete: consultanță tehnico-economică privind specificațiile de proiectare, transport și pompare, control al calității în șantier și testarea probelor în laboratoare autorizate, proiectarea de rețete speciale, asistență tehnică pe șantier.

În plus, pentru betoanele speciale decorative, vă oferim servicii de punere în operă și finisare a produselor noastre.

Consultanță tehnică prescriptivă 
În faza specificațiilor de proiect, prescriptive, prin serviciul de specialitate oferit de noi, aveți oportunitatea de a analiza caracteristicile detaliate ale produselor și dezbate performanțele soluțiilor posibile, privind:
- elemente ale proiectării structurale, soluții inginerești noi etc.
- estetică și funcționalitate arhitecturală 
- criterii, punctaje, optimizări de soluție privind certificarea “verde” a clădirii etc. 
Analiza caracteristicilor și detaliilor, prin consilierea tehnică în faza de proiect sau achiziție-construire, vă oferă posibilitatea optimizării costurilor de proiectare, execuție și exploatare. 
Ridicarea calității proiectului, optimizarea execuției, precum și creșterea siguranței și confortului locuirii/utilizării construcției, vă oferă în mod simplu și accesibil soluții sustenabile.

Pompare
Folosirea pompei de beton permite o turnare rapidă pe orice tip de șantier. Aceasta este indispensabilă în cazul turnărilor inaccesibile prin mijloacele obișnuite. Se pot realiza: turnări la înălțimi mari, la distanțe mari pe orizontală, în zone fără acces direct.

Caracteristici:
• Pompa mobilă este echipată cu diferite lungimi de brațe cuprinse între 21 m și 46 m.
• Pompa fixă este echipată cu țevi și furtune detașabile și poate fi folosită pentru turnări pe suprafețe verticale și orizontale întinse în situația de spațiu limitat sau acces dificil pentru o pompă mobilă.
• Capacitatea de pompare variază între 10 și 90 m3/h.

Avantaje:
• Realizarea turnărilor de betoane în condiții optime, chiar și în cazul accesului dificil la șantier
• Ușurință și rapiditate în turnarea betonului
• Reducerea forței de muncă
• Îmbunătățirea securității muncitorilor pe șantier

Transport
Transportul betonului de la stația de betoane la șantier trebuie să se desfășoare în condiții optime, pentru a evita începutul de priză a betonului și pentru a asigura omogenitatea acestuia.
Durata maximă de transport, considerată din momentul încheierii preparării betonului și a încărcării sale în autobetonieră și până la sfârșitul descărcării acestuia, depinde în special de compoziția betonului (cantitatea de apă, tipul și cantitatea de ciment, tipul aditivilor utilizați), dar și de alți factori externi (temperatura mediului ambiant, durata de transport până la șantier, condiții specifice ale șantierului etc).

Recomandări:
• Verificați accesibilitatea fără riscuri a autobetonierelor pe șantier. O autobetonieră complet încărcată poate cântări peste 24 tone, de aceea este necesară o cale de acces care să suporte această încărcătură și în același timp să permită autobetonierei să ocupe poziția de descărcare;
• Nu adăugați apă sau alt produs în beton pe șantier;
• Verificați avizele de livrare înainte de descărcarea betonului (clasa de rezistență și cantitatea să corespundă cu cele comandate).

Punere în operă și finisare (pentru betoanele speciale decorative)
Lucrăm cu toții într-un mediu de afaceri cu o competiție acerbă și de aceea este nevoie de un set de condiții optime pentru a rămâne în frunte: o bună poziție de start, o strategie bine pusă la punct și o echipă pentru suportul necesar, în fiecare fază.
Și pentru că punerea în operă a betonului este o etapă la fel de importantă ca și prepararea acestuia, am dezvoltat acest serviciu pentru a vă ajuta să duceți la bun sfârșit proiectul dumneavoastră. Vă oferim atât consultanță în ceea ce privește aprovizionarea betonului cât și punerea sa în operă, toate intr-un contact unic. Pentru betoanele speciale decorative lucrăm cu aplicatori agreați, care au fost instruiți privind punerea în operă și finisarea produselor noastre și care respectă exigențele cerute de obținerea celei mai bune calități a lucrărilor executate.
Păstrați controlul asupra costurilor - bazați-vă pe suportul nostru! 

Asistență tehnică și teste de laborator
Avem răspunsuri competente la întrebări tehnice. Oferim consultanță calificată cu privire la întrebări cu caracter tehnic, punându-vă la dispoziție o gamă largă de servicii asociate produselor și sistemelor pe care vi le propunem. Specialiștii noștri pun la dispoziția dumneavoastră, atunci când este cazul, servicii de asistență tehnică și teste în laborator.
Suntem prezenți și urmărim atent lucrările pe șantier, analizăm și venim cu soluții pentru situațiile neprevăzute apărute pe toata durata execuției unui proiect.


În plus, vă oferim:
• Servicii de prelevare de probe și analize rapide la fața locului (determinare consistentă și temperatură beton proaspăt);
• Capacități de testare, efectuate în șantier sau la stația de betoane:
- Determinări pe beton proaspăt (densitate, temperatură, consistență, aer oclus);
- Determinări pe beton întărit (rezistența la compresiune, la întindere, adâncimea de pătrundere a apei, densitatea betonului întărit);
- Rețete personalizate pentru fiecare client, pentru betoane uzuale și betoane de înaltă performanță;
- Optimizarea compozițiilor existente.