Echipe dedicate

Echipe dedicate

CRH are unități în toată lumea, fiind caracterizat de dezvoltare internațională și echipe strâns unite provenite din regiuni multiple.

Alăturarea la Grupul nostru internațional oferă numeroase avantaje:
• cultura mobilității interne creează oportunitățile unei cariere în afara țării
• diversitatea culturală din cadrul Grupului conduce către dezvoltarea personală și înțelegerea diferitelor moduri de lucru.

În CRH, "internațional" este mai mult decât un cuvânt. Distribuția forței de muncă a Grupului în jurul lumii reflectă abordarea largă referitoare la producție. De fapt, toate produsele noastre sunt fabricate local.

Descentralizarea este un alt element de bază al organizării multi-locale. Grupul este alcătuit din unități în care contează performanța fiecărui angajat.

De exemplu, o fabrică de ciment din cadrul Grupului este un bun industrial ce valorează aproximativ 200 de milioane de euro. Datorită proceselor automatizate de producție și control, aceasta poate fi operată de aproximativ 100 de persoane. Aceste entități sunt conduse de echipe strâns unite în cadrul cărora vă veți putea asuma responsabilități repede, iar inițiativele dumneavoastră vor fi puse în aplicare rapid.