CRH în România


Ateneul Român este o clădire-simbol a Bucureștiului. Construit între anii 1886-1888, după planurile arhitectului francez Albert Galleron, Ateneul Român a fost inclus din anul 2007 în patrimoniul culturii europene.

Situat în partea de nord a Bucureștiului, Arcul de Triumf este un monument care comemorează victoria României în Primul Război Mondial.

În România, compania a contribuit la construcția celui mai mare parc eolian pe uscat din Europa. Localizate în partea de sud-est a țării, turbinele acoperă o suprafață totală de 2700 de acri, întinzându-se pe teritoriul comunelor Fântânele și Cogealac. Parcul include 240 de turbine eoliene și generează o capacitate maximă de 600 MW.

Cosmopolis
este cel mai mare complex rezidențial din zona de nord a Bucureștiului, fiind planificat a fi dezvoltat în șapte faze de construcție.

Situat în nord-estul Moldovei, Aeroportul Internațional din Iași este una dintre cele mai vechi baze aeriene acreditate din România.

Parcarea de la Piața Universității
este prima parcare subterană construita în ultimii ani, aceasta fiind realizată de la zero.

Pasajul Mihai Bravu este unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură rutieră din București implementat în ultimii ani, deservind peste 600.000 de locuitori.

Pasajul suprateran Basarab din București este cel mai lat pod suspendat dintr-un oraș european.

Podul de la Agigea traversează Canalul Dunăare-Marea Neagră și este cel mai mare pod rutier hobanat construit în România.

Digul de Larg, cunoscut și sub numele Digul de Nord, este cea mai lungă construcție hidrotehnică din Portul Constanţa, principalul port național al României.

Coridorul IV Lugoj-Deva
- Proiectul autostrăzii Lugoj-Deva, aflat în desfășurare, este cel mai mare proiect de infrastructură din vestul țării.