Despre grupul CRH

Câteva cuvinte despre Grupul CRH

Compania noastră are aproape o jumătate de secol de activitate și rădăcini ce merg până în 1936, acum fiind unul dintre liderii mondiali în producția de materiale de construcții. Grupul Cement Roadstone Holdings a fost fondat în 1970, în Irlanda, prin unirea a două companii ce aveau deja decenii de experiență în spate.

De la vânzări de aproximativ 27 de milioane euro (echivalent) în primul an de existență, CRH a ajuns la un volum de 26,8 miliarde de euro în 2018, o dovadă a împlinirii viziunii strategice pe care Grupul a adoptat-o încă de la început, aceea de a urca între liderii mondiali ai domeniului.

CRH activează responsabil și cu un succes durabil, cu un colectiv format din nu mai puțin de 79.200 de angajați ce lucrează în 3.100 de unități.

Portofoliul de produse al Grupului este impresionant, acoperind practic toate cerințele industriei construcțiilor, de la fundație la acoperiș.

Vizitează websiteul grupului CRH

Dallas Cowboys

Dallas, Texas, SUA

Este cel mai mare stadion din campionatul de fotbal american și cel mai mare din lume în formă de dom. Cu o capacitate maximă de 110.000 locuri, arena mai deține un record mondial: cel mai mare volum interior nesprijinit de coloane. Oldcastle, companie din grupul CRH, a furnizat materiale din toate cele șase grupe de produse cu care este prezentă pe piață în SUA, pentru dezvoltarea proiectului de 280.000 de metri pătrați.

Podul Lövö

Lövö, Finlanda

Compania Rudus (membru CRH) a livrat peste 3.000 mc de beton rezistent la îngheț pentru podul Lövö, în lungime de 473 de metri, care a fost finalizat în iunie 2011. Podul a înlocuit o conexiune cu feribotul în această zonă pitorească din arhipelagul Kemiö, în Finlanda.

Terminalul Sosiri al Aeroportului din Portland

Portland, Oregon, SUA

Acest acoperiș de sticlă de 39.000 de metri pătrați adăpostește întreaga parte carosabilă de la terminalul de sosiri al aeroportului din Oregon, creând o intrare impresionantă pentru vizitatori. Este unul dintre cele mai mari acoperișuri de sticlă din nordul Americii și a fost realizat printr-o soluție personalizată de materiale, oferită de Oldcastle BuildingEnvelope™ (companie CRH) care a realizat astfel viziunea arhitectului atât din punct de vedere estetic, dar și al performanței.

Heras, poarta tip uGate la un BMW dealer

Lochristi, Belgia

„UGate” este o poartă culisantă cu o consolă din aluminiu care poate fi acționată manual sau mecanic și a fost lansată de Heras, specialistul în securitate de exterior din Olanda, în iunie 2012. Această poartă are dimensiuni maxime de 12 metri lățime și înălțime de 2,5 metri, ceea ce o face potrivită în diverse proiecte. Această imagine prezintă un „uGate” la un dealer BMW din Lochristi, Belgia. Heras distribuie porți și garduri în întreaga Europă.

Podul George Washington

New York, SUA

Echipa CRH Tilcon lucrând la Podul George Washington, un simbol al orașului New York. Proiectul a inclus înlăturarea și înlocuirea planșeelor cu ajutorul a circa 2000 de tone de amestec de asfalt special.

432 Park Avenue

New York, SUA

Blocul 432 Park Avenue, din New York, este cea mai înaltă clădire rezidențială din lume. Pentru acest proiect, compania HALFEN din grupul CRH a furnizat șina de oțel inoxidabil pentru instalația de spălare a ferestrelor. Sunt aproape 5.500 metri liniari de șină pe clădire. Sistemele HALFEN au fost folosite și pentru fixarea ferestrelor în întreaga clădire.

Uzină de ciment

Hoghiz, România

Un supraveghetor pentru protecția muncii, la Uzina de ciment Hoghiz din România, unde 40% din totalul angajaților și 45% din managerii operaționali sunt femei.

Fabrica de ciment Jura

Wildegg, Elveția

Fotografie de noapte a Fabricii de ciment Jura, Wildegg Elveția. Unitatea produce aproximativ 850.000 de tone de ciment pentru piața elvețiană și este un lider în domeniul utilizării combustibililor alternativi.

Ansamblul Teatrului Muzical

Gdynia, Polonia

Polbruk a furnizat 2.000 metri pătrați de pavaje de beton cu agregate expuse (washed concrete) pentru aleile ce înconjoară Teatrul Muzical în Gdynia, Polonia. Acest produs este potrivit pentru un trafic pietonal intens, în timp ce finisajul aparent neprelucrat contrastează cu stilul clădirii, oferind un aspect urban modern.

OBIECTIV: locul 1 în lume

Viziune de lider

Numărul 1 în America de Nord între companiile de materiale de construcții, primul loc în Europa la materiale structurale (agregate, ciment, var, betoane și asfalt), CRH este a doua companie din lume ca mărime în domeniul său, iar pozițiile strategice pe care le ocupă în Asia și America de Sud sunt în creștere.

Din august 2015, prin achiziția în valoare de 6,5 miliarde de euro a unui număr important de active ale companiilor Lafarge și Holcim, CRH și-a mărit și mai mult capacitatea de producție și acoperirea în piață la nivel mondial. Între activele cumpărate sunt și unități din România, unde CRH a devenit astfel unul dintre lideri.

De aproape 50 de ani ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți mediul construcțiilor prin calitatea superioară a materialelor pe care CRH le produce. În acest fel, compania arată cum înțelege să aibă un impact benefic major asupra dezvoltării societății, prin produsele sale de înaltă calitate, inovative, folosite în construcții și infrastructură.

Succesul CRH este rezultatul unui model verificat de afacere, bazat pe etică comercială și cu un angajament puternic pentru practicile de siguranță în muncă.

x