Echipa de conducere

Grupul CRH și CRH România au la conducere oameni ce cumulează zeci de ani de experiență în domeniul materialelor de construcție, ce își dedică activitatea livrării de produse și servicii inovatoare, de cea mai înaltă calitate, pentru constructori.

Echipa de conducere din România aplică o rețetă a succesului confirmată de cei aproape 50 de ani de activitate ai grupului și de locul de top la nivel mondial ocupat de CRH. O rețetă a calității constante a soluțiilor oferite, bazată pe performanțele de excepție ale oamenilor de la CRH, pe tehnologia eficientă folosită și pe responsabilitatea față de comunitate și de mediu.

 • Gustavo Navarro

  Director General

  Gustavo Navarro s-a alăturat echipei CRH România în 2016, în calitate de Director General. Anterior, a lucrat timp de peste un deceniu în industria materialelor de construcții din Europa de Sud-Est și din Rusia. De asemenea, a ocupat funcții de conducere în companii multinaționale din industria farmaceutică și în cea de ambalaje. Gustavo este absolvent al Universității de Economie din Buenos Aires, Argentina și deține un Executive MBA de la Business School din Lausanne, Elveția.

 • Monica Tudor

  Director Produse Construcții

  Monica Tudor, de profesie chimist, s-a alăturat echipei în 2010, preluând responsabilitățile diviziei de Ecologie Industrială din România. Din martie 2013, ea a ocupat funcția de Director Comercial pentru operațiunile de ciment, iar din iunie 2014, Monica a devenit Director Vânzări Distribuție. Începând cu 1 ianuarie 2017 ea ocupă funcția de Director Produse Construcții, având în portofoliu BCA și prefabricate beton (Elpreco și Ferrobeton).

 • Guillaume Cavalier

  Director Ciment

  Guillaume Cavalier s-a alăturat echipei CRH România în ianuarie 2019, în calitate de Director Ciment. Francez de origine, Guillaume are o experiență internațională în funcții de conducere, cu 15 ani de activitate în domeniul materialelor de construcții. Este specializat în economie și administrarea afacerilor, absolvent al Școlii de Afaceri NEOMA, Franța și deține un MBA în Finanțe.

 • Adrian Bezerghianu

  Director Agregate si Betoane

  Adrian Bezerghianu s-a alăturat echipei CRH România în ianuarie 2019 în calitate de Director Agregate si Betoane, având o experiență de peste 20 ani în industria materialelor pentru constructii. A ocupat pozitiile de Director Economic (2010-2011) si Director General (2012-2018) în cadrul Elpreco, o companie membră CRH. Adrian este absolvent al Facultății de Stiințe Economice din cadrul Universității din Craiova și deține un executive MBA de la Kennesaw State University.

x