Sănătatea și siguranța în muncă

În întreaga lume, CRH implementează consecvent o politică riguroasă și un sistem de management al sănătății și siguranței în muncă, cu intenția de a elimina sau controla eficient riscurile la locul de muncă. Misiunea noastră, când vine vorba despre sănătatea și siguranța în muncă, depășește granițele CRH. Ne uităm constant la cum putem să împărtășim comunităților în care operăm cultura noastră organizațională, pentru a valoriza și ținti împreună obiectivul zero accidente.

Toate operațiunile grupului CRH, implicit și cele din România, au un obiectiv extrem de ambițios și anume acela de a atinge nivelul de zero fatalități și zero accidente.

Interacțiunile managementului

CRH România aplică consecvent un program de leadership în privința siguranței în muncă – Safety Leadership Interactions – care își propune să consolideze comportamentele sigure și să influențeze schimbarea celor identificate drept nesigure. În cadrul acestui program echipa de management CRH realizează constant vizite dedicate în punctele noastre de lucru, discută cu angajații și contractorii și promovează prin intermediul acestor interacțiuni importanța unui comportament sigur la locul de muncă.

x