eBuild – aplicația CRH pentru mobil

Am dezvoltat eBuild by CRH România, o aplicație destinată arhitecților, proiectanților și constructorilor, care vă oferă detalii despre întreaga gamă de materiale de construcții și servicii pe care o furnizăm, precum și informații despre compania noastră. Pe lângă documentațiile produselor și serviciilor, aplicația include instrumente prin care puteți să calculați pentru proiectul dumneavoastră, necesarul de diverse materiale, consumurile de mortar sau BCA, puteți face schițe și alege modele de pavaj. Nu în ultimul rând, eBuild vine cu Ghidul Betonului, o adevărată enciclopedie despre betoane care este la zi cu normele din România.

Beneficii

Calculatoarele eBuild

Calculatoarele eBuild reprezintă o modalitate foarte ușoară de aflare a necesarului de materiale pentru proiecte specifice. Utilizatorul doar introduce câteva variabile și află rapid cantitățile necesare pentru proiectul său. Prin intermediul calculatoarelor eBuild se pot afla clasa și cubajul de beton, necesarul de betoane decorative, pentru care se pot desena schițe, se pot afla consumuri de mortar sau dozaje de lianți.

Descarcă aplicația eBuild by CRH Romania din appStore sau Google Play, accesează în aplicație secțiunea Calculatoare și află necesarul de materiale de care ai nevoie! Link-urile le ai mai sus.

Tipuri de calculatoare:
- beton
- beton decorativ
- pavele
- cubaj BCA
- necesar mortar
- dozaj liant

Ghidul betonului

CRH România vă oferă o adevărată enciclopedie: Ghidul Betonului, pe care l-am conceput ca pe un instrument de referință pentru dumneavoastră, atunci când aveți în față rezolvarea problemelor legate de folosirea betonului într-o construcție. Ghidul este în permanență actualizat la normele și reglementările din România privind betoanele și conține definiții, detalii despre componenții betonului și despre modalitatea de stabilire a compoziției acestuia, informații despre producerea, transportul, punerea în operă și tratarea betonului, dar și despre evaluarea conformității lui. Din Ghidul Betonului puteți afla tot ce presupune lucrul cu acest material.

Funcții cheie

 • Documentații produse CRH

  În aplicația eBuild găsiți întregul portofoliu de produse al companiilor care fac parte din grupul CRH în România, cu descrieri amănunțite ale produselor, fișe tehnice și certificate corespunzătoare, împreună cu formularele de cerere de ofertă.

 • Serviciile specializate CRH

  Oferta CRH de servicii specializate, asociate produselor este destinată eficientizării consumurilor de materiale și timpului în proiectul dumneavoastră. Aflați din aplicație detalii despre laboratoarele CRH, transport, consultanță tehnică, asistență în teritoriu și alte servicii specifice.

 • Proiecte de referință

  În aplicație sunt enumerate câteva exemple de proiecte pentru care CRH România a fost furnizor. Produsele CRH au fost folosite cu succes în infrastructură, construcții rezidențiale, industriale și birouri, centre comerciale sau renovarea unor obiective istorice.

 • Scanner de coduri

  Aplicația conține un scanner de coduri de bare sau coduri QR. Acesta facilitează accesul direct de la produsul sau materialul scanat către pagina cu descrierea și documentația produsului sau proiectului respectiv.

 • Specialiștii CRH

  Cu ajutorul aplicației eBuild puteți găsi rapid specialiștii CRH care sunt aproape de locul unde construiți. Alegeți județul și categoria de produse, iar aplicația vă recomandă datele de contact ale reprezentanților CRH cei mai apropiați, alături de contactele generale și harta CRH România.

 • Consum de mortar

  Unul dintre calculatoarele incluse în aplicație vă oferă o metodă de a afla pe loc necesarul de mortare pentru proiectul dumneavoastră. Rezultatul este calculat prin introducerea tipului de mortar, grosimii tencuielii și suprafeței de tencuit.

 • Clasa de beton

  Aplicația vă poate recomanda clasa de beton pe care trebuie să o folosiți în proiectul dumneavoastră, în funcție de tipul construcției, elementele pentru care este nevoie de beton, condițiile și clasele de expunere.

 • Schițe personalizate

  În aplicația eBuild puteți desena schițe conforme proiectului dumneavoastră sau să alegeți forma elementelor pe baza cărora să calculați cu numai câteva operațiuni simple necesarul de materiale, de exemplu la pavaje sau structuri de beton.

x